Na dziś dużo planów !
Sernik z rabarbarem już się studzi w kuchni,
za kilka chwil mamy grilla,
potem może trochę biegania jak pogoda dopisze,
a wieczór z przyjaciółką :)
Za te jakże sławne dzięki Pam bułeczki zabierałam się....hmm....rok ? xD
Teraz wiem, że robić je będę zdecydowanie często !!!
Bardzo delikatne, trochę chrupiące z przepysznym posmakiem ricotty !
Do tego wanilia, duszona gruszka, krem, migdały i można zaczynać sobotę ! :)
Waniliowe ricotta buns owsiane podane z duszoną gruszką, orzechowo-cytrynowym kremem z avocado, dżemem figowym 100% i płatkami migdałów/kawa z mlekiem
Wow jakie fajne te bułeczki! :D Chętnie bym spróbowała, bo nigdy nie jadłam czegoś podobnego. :-)
OdpowiedzUsuńWidzę, że zapowiada się bardzo intensywny dzień :) Życzę Ci w takim razie udanego weekendu!
OdpowiedzUsuńI bardzo, ale to bardzo zazdroszczę tego sernika... <3
Ale kusicie tymi bułeczkami! Ja tak dawno ich nie jadłam... :D
OdpowiedzUsuńTak sobie myślę, że jak wyjdę z domu zaraz to zdążę jeszcze na ten sernik z rabarbarem, hmm? ;)
OdpowiedzUsuńAbsolutnie mistrzowskie bułeczki od będącej mistrzynią w dziedzinie ich przyrządzania Pam. :D
Ale Ci się przyjemny dzień zapowiada :) i smaczny! :)
OdpowiedzUsuńzazdroszczę i sniadania i planów! U mnie ani pogoda ani zdrowie nie pozwoli ;c
OdpowiedzUsuńTo teraz ja muszę się zabrać za te cudeńka i mam nadzieję, że zejdzie mi krócej :D
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że dzień minął Ci przyjemnie ;)
Jak się cieszę, że mogłam zainspirować i, że smakowało :D
OdpowiedzUsuńWanilia, gruszka, podałaś pysznie :)
Udanego wieczoru :*
Wygląda pysznie ;)
OdpowiedzUsuńJakie świetne! Może i ja kiedyś zrobię takie. ;)
OdpowiedzUsuńgruszka + figa= ♥ !!!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuńMuuuszę je w końcu zrobić! Kuszą mnie też od dobrego roku :P
OdpowiedzUsuńNie znam, ale wiem, że dużo tracę odwlekając przyrządzenie ich :3
OdpowiedzUsuńNie próbowałam ich, ale wiem, że są obłędne :D
OdpowiedzUsuń