środa, 19 listopada 2014

67. Dynia w środę

Cudownie jest wstać i mieć tą świadomość ze czeka na mnie gotowe śniadanie <3
Dzień minął bardzo przyjemnie, a za chwilę zjeżdża się rodzinka :)

To ja uciekam się szykować. 



Piernikowe ciasto dyniowe zapiekane z nerkowcami, rodzynkami i migdałami podade z domowym masłem orzechowym i miodowym twarożkiem/kawa zbożowa z mlekiem

8 komentarzy:

  1. musiało smakować cudownie, zdecydowanie moje smaki <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Dynia w takim orzechpowym towarzystwie brzmi cudnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie ma nic lepszego niż wstać z łóżka ze świadomością, że czeka na Ciebie takie cudo! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. o tak, to najlepsze co może być :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie ciasto można by jeść codziennie :P

    OdpowiedzUsuń
  6. Jejku, dynia i orzechy to taki idealny duet <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Dla takiego śniadania wstać z łóżka to żaden problem *.*

    OdpowiedzUsuń